Babagan awake dhewe

Sajarah

Jinjiang Zhanxin Umbrella Co., Ltd didegaké ing 1998.
Luwih saka 50 hektar karo 1stbangunan produksi fiberglass mentah, 2ndgedung bengkel perakitan rangka, 3rdgedung kantor, 4thasrama karyawan, 5thgedung produksi payung.
Ana 400 buruh trampil karo luwih saka 15years payung prodhuksi pengalaman, kita fokus ing payung pigura prodhuksi lan payung prodhuksi.Produk utama kalebu payung lipat, payung bocah, payung lurus, payung golf, payung ruangan lan payung khusus desainer.
Zhanxin Umbrella entuk audit ISO9001, BSIC, Sedex, Avon, Disney.Kualitas payung lulus REACH, EN71, ROSH, PAH, standar Azo-Free.
Sajarah

PAMERAN

ASD MARKET WEEK minangka salah sawijining pameran pameran paling gedhe ing Amerika Serikat wiwit taun 1961 kanthi luwih saka 2700 peserta pameran& 45000 pengecer saka sak ndonya nekani acara bi-taunan, sing dianakake ing Maret & Agustus.ASD minangka pasar sing mantep lan berkembang sing nggabungake macem-macem barang dagangan sing paling akeh ing donya saka luwih saka 2700 vendor ing pameran dagang produk konsumsi sing efisien.ASD show kalebu: Gift & Home;Aksesoris Fashion;Awis perhiasan & nindakake;Kesehatan & Kecantikan dll....
PAMERAN

TIM

Kantor pusat kita dumunung ing Kutha Xiamen, jeneng merek yaiku OVIDA sing ngarahake Unite and Strive for Innovation, nggunakake pengalaman lan layanan profesional kanggo mbantu kabeh proyek sampeyan.Menehi rega lan layanan paling apik ing proyek payung minangka perkara sing paling penting ing karya saben dinane Ovida.Nggawe payung khusus minangka karya utama saben dina.Akibate, kita melu golek payung sing sampurna kanggo kabeh wong sing duwe barang promosi.Mulane, desainer, teknisi lan salesman kita bakal nawakake mockup gratis kanggo klien sekaligus kanggo mbantu proyek kasebut.Tim QC kita bakal ngetutake saben langkah produksi payung, ngirim maneh AQL 2.4 stardard menyang Departemen Penjualan, kemajuan iki nggawe manawa saben klien produk kanthi standar kualitas sing apik nalika entuk.
TIM

Pitakonan Kanggo Pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Payung utawa payung yaiku kanopi lempitan sing didhukung dening iga kayu utawa logam sing biasane dipasang ing tiang kayu, logam, utawa plastik.Iku des...
Dasar payung
Enem konfederasi kontinental FIFA nganakake kompetisi kualifikasi dhewe-dhewe.Kabeh 211 asosiasi anggota FIFA layak mlebu ing ...
Kualifikasi Piala Donya FIFA 2022
Keperluan kanggo badan siji kanggo ngawasi bal-balan asosiasi dadi katon ing wiwitan abad kaping 20 kanthi tambah popularitas i...
Sajarah FIFA
Pongee minangka jinis kain tenunan slub, digawe kanthi tenunan kanthi benang sing wis dipintal kanthi ngowahi kekencengan benang ing macem-macem ...
Apa Pongee?
Jumlah lipatan payung Payung beda banget karo jumlah lipatan gumantung saka desain fungsional.Umumé, miturut n ...
Jumlah lipatan payung